AlmkerkAltenaWoudrichem (regio)

Een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’. Uw huis is uw thuis

0

Op woensdag 11 september organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema Welzijn en Rabobank Altena / Bommelerwaard  een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’. U krijgt dan van alles te horen over een leven lang veilig én comfortabel wonen. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 – 21. 00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in Het Verlaat, Het Verlaat 1 in Almkerk. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.  Aanmelden is niet nodig. Komt u ook?

Krijg inzicht in mogelijke aanpassingen in uw woning
Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. En dat is nodig, omdat we steeds langer thuis blijven wonen in Nederland.

Tijdens de informatieavond op 11 september krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. Waar kunt u op letten? En waar kunt u nu al rekening mee houden? Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u na afloop allerlei handigheidjes en technische snufjes bekijken.

Mijn huis op maat
Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning. Het woonadvies geeft ook een indicatie van de kosten. U kunt daarna zelf aan de slag gaan of er een professional bij halen. Die keus is aan u.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk