Brakel

De politie haalt verdacht pakketje uit de Waal

0

BRAKEL – De politie heeft met behulp van Rijkswaterstaat vrijdagmiddag een verdacht pakketje uit de Waal gehaald. Een man en een vrouw die aan een afgelegen strandje wilden gaan zonnen zagen twee zwembandjes op de Waal drijven en op hetzelfde moment voer een speedboot met flinke vaart weg. De man en de vrouw belden meteen de politie omdat ze het behoorlijk verdacht vonden. De politie moest vervolgens een behoorlijke poos wachten tot een boot van Rijswaterstaat aanwezig was. Die haalden vervolgens de zwembandjes uit het water, daaraan zat nog een touw gebonden met daaraan een netje met daarin drie zware stenen. Mogelijk zijn de bandjes gebruikt als markering. De politie heeft alles mee genomen voor onderzoek.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Brakel