Nieuwaal

De Hulk verder achterop

0

NIEUWAAL – Bij truckpulling wedstrijden vanavond in Montfoort is het team van VTN uit Nieuwaal als vierde geëindigd. De Hulk wist zich met nog vijf andere trucks te plaatsen voor de finale. In die finale kwamen ze tot en afstand van 95 meter een 77 centimeter. Dat was goed voor een vierde plaats. Ze zagen daarmee hun wens om voor het derde keer op rij de Nederlands kampioen te worden nog verder uit het zicht verdwijnen. Hun belangrijkste concurrent de Iron Horse won de wedstrijd in Montfoort waardoor ze hun voorsprong nog groter zagen worden. De Hulk staat nog wel op de tweede plaats. Volgende week strijden de trucks een stukje dichterbij huis. Het wedstrijdtoneel is dan in Hoogblokland.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Nieuwaal