WerkendamWerkendam (regio)

Breien, haken en samenzijn in Vlechtwerk

0

WERKENDAM – Houdt u ook zo van haken of breien? Doet u dit vaak alleen thuis en zou u het leuk vinden om dit in gezelschap te doen? Van elkaar leren, tips uitwisselen en vooral ook de creatieve ideeën zien bij anderen? Doe dan met ons mee!

Er is een mogelijkheid tot het opstarten van een breiclub in het dorpshuis van Vlechtwerk in Werkendam. Wij inventariseren graag hoeveel mensen interesse hebben om daadwerkelijk met ons te starten. De kosten hiervoor zijn de eigen consumpties en een gedeelde huurprijs van het dorpshuis die € 11,- per uur per groep bedraagt. Oftewel hoe meer deelnemers hoe laagdrempeliger en hoe lager de kosten.

In onderling overleg met de geïnteresseerden zullen we de dag en tijd van het groepje bepalen. Vrijblijvend aanmelden kan via fenna.vogelsang@trema.org of via telefoon 0183-408 444. Wilt u niet breien maar heeft u andere ideeën voor in het dorpshuis? Stuur een mailtje naar welkom@dorpshuisvlechtwerk.nl.

Stockfoto

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam