ZaltbommelZaltbommel (regio)

Auto beland op zijn kant bij ongeval in Zaltbommel

0
Foto: Jurgen Versteeg

Zaltbommel – Zaterdagavond omstreeks 22:45 uur is er een ongeval gebeurd op de kruising van de Steenweg met de van Heemstraweg. Bij het ongeval waren 2 voertuigen betrokken, een van de voertuigen is op zijn kant terecht gekomen. 

Het ongeval is gebeurd op de kruising bij de Esso tussen de Steenweg en de van Heemstraweg. De bestuurder van de auto die op zijn kant terecht was gekomen is met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Er is een tweede ambulance ter plaatse geweest om de andere inzittende van de voertuigen te controleren. Ook kwam de brandweer ter plaatse maar deze is na het assisteren van de ambulance retour kazerne.

Foto: Jurgen Versteeg

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel