Zaltbommel

20e Triatlon zaterdag 31 augustus 2019 te Zaltbommel

0

ZALTBOMMEL – Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners organiseert ook dit jaar weer haar recreatieve triatlon, een sportieve activiteit die erg gewaardeerd wordt. Deze sport wordt door steeds meer atleten ontdekt, als training voor een andere sport of voor dit sportevenement zelf.

Vorig jaar was het totaal aantal deelnemers 150. Nu zijn er al bij voorinschrijving een 100- tal deelnemers ingeschreven. Dus er is veel belangstelling. De organisatie zou dit erg op prijs stellen in verband met drukte op de dag zelf. Dit kan op haar website: www.wiielersupport.nl .

Met 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen is deze 1/8 triatlon voor iedereen geschikt, op een parkoers dat weliswaar door verkeersregelaars wordt beveiligd maar waar een ieder op eigen verantwoordelijkheid aan mee doet. Plaats: Nieuwe Tijningenplas. Tijd: 14.00 uur. Foto: Joop Lankhaar

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel