PoederoijenZaltbommel (regio)

Waterbommengevecht bij Slot Loevestein

0

Op zoek naar verkoeling? Kom dan vrijdag afkoelen met een waterbommengevecht bij Slot Loevestein. Van hooibalen worden er schansen en kastelen gebouwd om je achter te verschuilen.

Daag je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, vader en moeder uit om het op te nemen in een waterbommengevecht! Voer jij de troepen aan of zorg je voor een goede verdediging? En daarnaast nog extra goed nieuws: de kruittoren van Slot Loevestein heeft muren van 3 meter dik… zowel daar als in het kasteel is het nog goed toeven met deze tropische hitte. De dikke muren houden niet alleen de warmte tegen, maar hebben ook heel wat gezien en mee gemaakt in de afgelopen eeuwen.

Onze gidsen vertellen je daar graag meer over. In de zomervakantie elke dag open van 11:00 – 17:00 uur.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Poederoijen