AalburgWijk en Aalburg

Tweedehands zomer boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

0

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 17 juli van 14.00 tot 16.30 uur wordt er een extra zomer boekenverkoop georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden. Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht. De zomerverkoop is ook een mooie gelegenheid voor  vakantiegangers die in de buurt op campings verblijven om gezellig een paart uurtjes te komen snuffelen tussen de vele boeken en vakantieleesvoer op te doen!

De verkoop vindt plaats op de eerste etage bij van Bergeijk Mode & Wonen, Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg. Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, roman, thriller enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit.

Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg