AlmkerkVideoreportagesWoudrichem (regio)

Tieners slapen een nacht in een krot voor het goede doel

0

Almkerk In de nacht van vrijdag 5 juli op zaterdag 6 juli slapen zo’n 15 jongeren in een geïmproviseerd tentje van karton. Dit voor het goede doel.

Nacht zonder dak, de naam van het evenement wil geld binnen halen voor mensen die daadwerkelijk elke nacht zonder dak moeten slapen. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen een nachtje in een zelf gemaakt ‘tentje’ slapen. Dit om te ervaren hoe het is om letterlijk in een doos te moeten slapen.

Los van dat het heel gezellig is om met je vrienden zo een nachtje door te brengen is het ook de bedoeling dat de deelnemers sponsors weten te vinden. Met dat geld worden mensen geholpen die elke nacht op straat moeten slapen.

Het geld gaat naar stichting Tear, zij zorgen ervaar dat het geld op de goede plek komt.

Foto: Jurgen Versteeg

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk