AlmkerkSportWoudrichem (regio)

Strokeplay Clubkampioenschap 2019 bij Almkreek

0

ALMKERK – Afgelopen weekend, 6 + 7 juli, werd op Almkreek het Strokeplay Clubkampioenschap 2019 gespeeld. Winnaars na deze spannende dagen werden Anoeska Hagenstein én Robbert van Dijken. Almkreek feliciteert Anoeska en Robbert én alle andere prijswinnaars met de door hen behaalde resultaten.

Strokeplay
Strokeplay is de meest originele vorm van golf: het aantal slagen, inclusief strafslagen, wordt geteld die een golfer nodig heeft om een wedstrijd te spelen. Hoe minder slagen, hoe beter. De winnaar is de golfer met de minste slagen aan het eind van de wedstrijd.

Het Strokeplay Clubkampioenschap wordt 1 maal per jaar gespeeld. De 1e ronde loop je redelijk ontspannen en ben je met je eigen spel bezig. Wanneer je voor de 2e keer met de beste spelers van dat moment de baan in gaat verandert er veel. Om dan je eigen spel te blijven spelen en je niet laat verleiden tot vreemde acties, omdat je medespelers 3 slagen minder nodig hebben vergt vooral mentaal het een en ander van je …

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk