ZaltbommelZaltbommel (regio)

Ongeval van Heemstraweg Oost N322 Zaltbommel

0

Zaltbommel – Op de van Heemstraweg Ongeval van Heemstraweg Oost N322 Zaltbommel Oost N322 bij Zaltbommel heeft in de nacht van woensdag op donderdag een eenzijdig verkeersongeval plaats gevonden.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor een in de nacht. Door nog onbekende oorzaak raakte een vrouw met haar auto van de weg, waarna ze tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De lantaarnpaal viel door de klap om. Twee toevallig passerende motoragenten merkte het ongeval op een verleende eerste hulp. Naast de vrouw zat er ook nog een klein kind in het voertuig. Een ambulance kwam ter plaatse voor de inzittende van het voertuig. Na verluid zou alleen de vrouw gewond zijn geraakt bij het ongeval.

 

Door het ongeval was een weghelft afgesloten. Het voertuig raakte na het ongeval dusdanig beschadigd dat deze niet meer terug zal komen op de weg. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. De weg beheerder kwam ter plaatse voor de lantaarnpaal.

 

Het ongeval gebeurde net voor beide de kruising van de a2 in de richting van het industrieterrein. Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel