Aalburg

Marianne Vos wint opnieuw in de Giro Rosa

0

ALTENA – Na winst in de tweede rit van de Giro Rosa heeft Marianne Vos ook vandaag de derde rit op haar naam geschreven. Vos maakte deel uit van een groep van dertien rijdsters die zich licht hadden afgescheiden van het peloton. In de sprint die uiteindelijk moest beslissen wie er zou gaan winnen dacht Lucy Kennedy dat zei gewonnen had en op het moment dat ze triomferend haar handen in de lucht stak passeerde Marianne Vos haar nog op de streep. Katarzyna Niewiadoma die de leiding heeft in het algemeen klassement zag Marianne Vos vanwege bonificatieseconden opnieuw tien seconden dichterbij komen. Vos staat nu derde op 25 seconden. Vos heeft nu wel de leiding in het puntenklassement met tien punten voorsprong op Annemiek van Vleuten die vandaag op de vierde plaats eindigde.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg