Altena

De Fruitschuur Oostveen opent deuren tijdens Zachtfruitdagen

0

De oogst van de Hollandse kersen is afgelopen weken losgebarsten en nu in volle gang. “Ook al teel ik nu al 20 jaar kersen jaar, het blijven toch juweeltjes in mijn ogen”,  spreekt teler Robert Oostveen uit  Nieuwendijk trots.

Op hun fruitbedrijf  in Nieuwendijk organiseert de Fruitschuur een open dag op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli. Dat is het weekend waarin Nederlandse fruittelers “de Fruitigste zachtfruitdagen” houden en fruittelers verspreid over heel Nederland bezoekers kennis laten maken met Hollandse kersen, frambozen, bramen, bessen en de teelt ervan. Een smakelijk evenement met leuke en interessante activiteiten voor jong en oud!

Fruitschuur Oostveen
is een familiebedrijf waar kersen, appels en peren geteeld worden.
Het bedrijf is gestart in 1957 en de derde generatie draait al volop mee.

Het bedrijf is meegegroeid met alle ontwikkelingen in de afgelopen 62 jaar. Wat dit onder andere inhoud kunt U komen zien op deze open dagen. Wij zullen U rondleiden in een treintje die door onze kersenboomgaard rijd, en zullen U laten zien hoe de kersen geteeld worden.

Wij organiseren deze open dag omdat wij graag willen laten zien hoe onze producten met zorg en aandacht geteeld worden. Ook organiseren wij een wedstrijd kersenpitspugen en zijn benieuwd wie de pit het verste weg spuugt.

Organisatie Zachtfruitdagen
‘De Fruitigste zachtfruitdagen’ worden georganiseerd door fruittelers verenigd in de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en het Blauwe Bessen Platform. Met de campagnes Simply the Bes en De Fruitigste promoten beide organisaties de Hollandse frambozen, bramen, bessen en kersen.
Door het organiseren van open dagen willen de fruittelers tonen hoe zij vol passie en met zorg voor mens en natuur het lekkerste fruit telen. Gewoon in Nederland, en vaak zelfs praktisch bij u om de hoek!

Bezoekers informatie
Op  zaterdag 13 juli van 10 tot 16 uur en op zondag 14 juli van 12 tot 17 uur kunt u  terecht op de Parallelweg 3 in Nieuwendijk.
Toegang is gratis. Meer informatie vindt u op www.defruitigste.nl/zachtfruitdagen

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena