MaasdrielRossum

Brand bij de Vaste Burcht Rossum

0
Foto: Mark Verlijsdonk / 112 Maasdriel

Rossum – Omstreeks 12uur is er een kleine brand in een magnetron geweest in Verzorgingshuis Vaste Burcht.

Er zou een melding zijn van een brand in het complex. Daarom werden er (zoals standaard bij een verzorgingshuis) 2 brandweerwagens ter plaatsen gevraagd. Toen de eerste wagen ter plaatse kwam bleek het niet meer nodig te zijn. Er had slechts een kleine brand gewoed in een magnetron, deze hadden de mensen zelf al naar buiten gebracht en geblust. De brandweer uit Zaltbommel ging na even ter plaatsen te zijn geweest weer terug naar de kazerne en de brandweer uit Kerkdriel bleef nog even voor het ventileren van het pand.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Maasdriel