AltenaRijswijkWoudrichem (regio)

Zomerprogramma in de Nijenburcht

0

Deze zomer blijft de Nijenburcht te Rijswijk geopend, wij hopen u te mogen verwelkomen op onze activiteiten of zomaar voor een kopje koffie op ons buitenterras.

Dorpsfilms Giessen en Rijswijk
Komt u ook gezellig meekijken? We vertonen een dorpsfilm van Rijswijk en één van Giessen op onderstaande data. Onder het genot van een kopje koffie of thee, samen kijken en praten over vroeger en nu. Omdat de filmavonden georganiseerd worden door vrijwilligers, betaald u geen toegang en slechts € 0,50 cent voor een consumptie. De koffie en thee staan klaar!

9 juli filmvertoning Rijswijk
13 augustus filmvertoning Giessen

19:00 inloop en 19:30 start film (1.5 uur)

’t Proathuis
Iedere maandagmiddag vanaf 14.00 is iedereen die zin heeft in een gezellige middag, van harte welkom!

Bij ‘t Proathuis kan gezellig worden geklets over van alles en nog wat, zijn er wat spelletjes, kunt u een kaartje leggen of sjoelen, waar u maar zin in heeft. Er is ook een boekenruilkast, dus voor iedereen die van lezen houdt, hier kunt u gratis uw boeken ruilen! Omdat ‘t Proathuis gerund wordt door vrijwilligers, betaalt u geen toegang en slechts € 0,50 cent voor een consumptie. De koffie en thee staan klaar!

Bingo
Ook Franny van Anrooij gaat door met de bingo! Op woensdag 17 juli en 21 augustus nodigt zij u uit om bingo te komen spelen! Kom langs en speel mee. We starten om  14.00 uur ,kosten: € 3,- voor 4 rondes incl. koffie en thee.

SeniorWeb
Ook in de zomermaanden is er elke woensdagmiddag inloop bij SeniorWeb! Heeft u vragen over uw pc, laptop, tablet of smartphone? Onze vrijwilligers zitten klaar om u te helpen. Loop gewoon even binnen tussen 13:30-16:00 uur.

Al deze activiteiten vinden de plaats in de Nijenburcht, Koperwiek 51 te Rijswijk. Opgave is niet nodig u mag zo binnen komen lopen!

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena