ZaltbommelZaltbommel (regio)

Wethouder Zondag opent Wijkhuis De Spellewaard

0

ZALTBOMMEL – Op zaterdag 29 juni om 10.30 uur opent wethouder Kees Zondag het vernieuwde Wijkhuis De Spellewaard. Het Wijkhuis is de opvolger van Huiskamer De Schans. De opening is tijdens de 3e editie van Wijkmarkt De Spellewaard. Een mooie gelegenheid voor wijkbewoners om een kijkje bij het wijkhuis te nemen.

Tijd voor nieuwe initiatieven en een nieuwe naam
Sinds december is het beheer in handen van nieuwe vrijwilligers. De prioriteit lag voor hen bij het voortzetten van de activiteiten die bezoekers gewend waren. Zoals een maandelijkse open eettafel, een handwerkochtend en activiteiten als kaarten en bingo. Nu dat is gelukt is het tijd voor nieuwe initiatieven, waaronder een maandelijkse lunch voor wijkbewoners en thema-bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen. Daarbij hoort ook meer aandacht voor de nieuwe naam. De beheerscommissie koos de naam Wijkhuis De Spellewaard. De activiteiten zijn immers bedoeld voor álle bewoners van de wijk Spellewaard. Om de activiteiten onder de aandacht te brengen heeft het Wijkhuis onder meer een eigen Facebookpagina: https://www.facebook.com/wijkhuisdespellewaard.

Vrijwilligers gezocht
Het wijkhuis kan nog meer vrijwilligers gebruiken. Er zijn volop ideeën voor meer activiteiten maar daar zijn wel extra mensen voor nodig. Mensen die meer willen weten over vrijwilligerswerk kunnen contact opnemen met Corina van Veen door te mailen naar a.veen538@upcmail.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel