NederhemertVideoreportagesZaltbommel (regio)

Videoreportage Truckshow Nederhemert

0

NEDERHEMERT – Ook dit jaar kon het wat betreft de weersomstandigheden bij de Truckshow in Nederhemert niet op. De truckers die met 280 voertuigen naar Nederhemert gekomen waren genoten dan ook met volle teugen.

De show die al op vrijdagavond begonnen was, kreeg ook nu weer behoorlijk wat kijkers de glimmende voertuigen kwamen bekijken. De feestweek in Nederhemert wordt op vrijdagavond afgesloten met de jaarlijkse truckpulling wedstrijden. Vorig jaar kon deze wedstrijd vanwege de regen niet doorgaan. Maar daar gaat de organisatie niet vanuit, ze hopen dan ook weer duizenden bezoekers te verwelkomen.

Deze video is ook te zien via Ziggo op OkéTV. Voor het land van Heusden en Altena op kanaal 41 en voor de Bommelerwaard op kanaal 36.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Nederhemert