AalstNederhemertVideoreportages

Spetterende jubileumshow van Hamarithi

0

AALST – Met een spetterende show vierde S.V. Hamarithi vandaag hun 40-jarig bestaan. Eind 1977 staken diverse personen uit Nederhemert de koppen hoofden bij elkaar om te onderzoeken wat de mogelijkheden waren om in Nederhemert een gymvereniging op te richten. In het kader van een stimuleringsprogramma van de overheid om de schoolkinderen meer aan het bewegen te krijgen, besloot de toenmalige Gemeente Kerkwijk om een C- Sportaccommodatie te bouwen. In die 40 jaar is Hamarithi uitgegroeid tot bloeiende vereniging met 175 leden. Er wordt op diverse locaties lesgegeven, en ook op wedstrijd niveau gaat het heel erg goed. Regelmatig komen de turnsters met fraaie resultaten naar huis. En wat ze allemaal in huis hadden lieten ze zaterdag in een middag en een avond show zien. En ondanks dat het tot nu toe een van de warmste dagen van het jaar was lieten ze de honderden toeschouwers genieten van een fraaie show. Digitaalburg maakte een ruim half uur durende reportage die op verschillende websites te zien zal zijn. Tevens wordt de video ook uitgezonden op Oké TV, Die is te zien via Ziggo, kanaal 41 in Altena en kanaal 36 in de Bommelerwaard.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalst