GamerenVideoreportagesZaltbommel (regio)

Snikhete Villa Pardoes in Gameren

0


GAMEREN – Op zaterdag 29 juni 2019 werd in Gameren weer de bekende actie voor Villa Pardoes gehouden waar de temperaturen opliepen tot 35 Graden.

Gameren staat bekend om zijn acties voor Villa Pardoes die gehouden worden door voetbalvereniging GVV’63. Op deze snikhete dat gingen de eerste wandelaars al om half zes van start om de ergste hitte voor te zijn.

Op het voetbalveld werd voor de kinderen van alles georganiseerd waar vooral veel water aan te pas kwam. OkéFm verzorgde vanaf het de zijlijn een live uitzending en OkéTv zorgde voor de live beelden. We maakte een video compilatie van deze fantastische dag tot 13.00 uur, maar de radio afdeling was tot het laatst tot on-air.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Gameren