AltenaHankWerkendam (regio)

Scouting Hank laat zich van zijn beste kant zien

0

Tijdens 50-jarig jubileum Vissershang laat Scouting Hank laat zich van zijn beste kant zien

HANK – Zoals ieder jaar organiseert Scouting Hank ook dit jaar weer een Open Dag. Normaliter is de Open Dag ná de grote vakanties, maar omdat Jachthaven Vissershang i.v.m. het 50-jarig bestaan een jubileumfeest op haar programma heeft staan en ons heeft gevraagd om als scouting hieraan onze bijdrage te leveren is de Open Dag op zaterdag 29 juni tegelijk onze seizoensafsluiting.

Behalve het deelnemen aan verschillende activiteiten – zeilen, kanoën, broodjes bakken, springkussen, stormbaan –  kan er deze dag uiteraard heel veel informatie verkregen worden over alles wat met scouting te maken heeft. Zoals: wat is pionieren, een speltak, wrikken, opkomsten, een bak, een Loods?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich spelenderwijs persoonlijk te ontwikkelen. Ook kunnen er diverse insignes en kwalificaties worden behaald op alle niveaus. Zoals leren knopen, pionieren, vuur maken. Maar ook het behalen van het zeildiploma en vaarbewijs behoort tot de mogelijkheden

Alle activiteiten van Scouting Hank worden georganiseerd door uitsluitend vrijwilligers. En daar kunnen we er nog wel wat van gebruiken.  We nodigen iedereen dan ook uit om te komen kijken wat we voor toekomstige vrijwilligers te bieden hebben.

Wilt u alvast een kijkje nemen? Surf dan naar: www.scoutinghank.nl

Voor meer informatie over Scouting Hank kunt u ook contact opnemen met de secretaris (Marianne Wallenburg). Telefonisch is zij te bereiken op het nummer 06-15300016 en per mail op secretaris@scoutinghank.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena