AalburgBommelerwaardMaasdrielWerkendam (regio)Woudrichem (regio)Zaltbommel (regio)

OKE Magazine met Cor & Henri komt terug op de radio!

0

REGIO – Het goed beluisterde actualiteitenprogramma Oké Magazine keert terug op de radio bij Oké FM. Het programma werd jarenlang verzorgd door Henri Verhagen en Cor Spek. Dit duo komt vanaf woensdag (11-6) weer op de zender. Na de eerste pilotuitzendingen volgt een nieuwe reeks programma ‘als vanouds.’

Oké Magazine begon zes jaar geleden met de programmamakers Bas Menting en Henri Verhagen. Menting vertrok naar Radio 538 waarna Cor Spek zijn plaats overnam. Naast Oké Magazine maakte het duo Verhagen-Spek eerder ook ondernemersprogramma’s en deden zij in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen (november 2018) verslag vanuit de politieke arena rond de eenwording van Altena. Ook dat was bij Oké FM.

Missie
Vanaf woensdagavond keert het vertrouwde geluid van de twee heren dus terug op de radio. Vanaf 19.00 uur praat het genoemde  tweetal de inwoners van Altena én de Bommelerwaard weer bij over alles wat er speelt in de streek. “We hebben onszelf een doel gesteld en dat is de vertaalslag maken”, zo stelt Verhagen. Spek vult aan: ”Onze missie is geslaagd als de inwoners weten en begrijpen wat er actueel is in de regio, met name in de politiek. We willen informeren en een brug slaan tussen mensen en partijen door heldere taal en zaken te verduidelijken die daarom vragen. Vanuit die basis werken we zodat iedereen in de streek die dat wil, kan meeluisteren.”

Nieuw
Het ‘vertrouwde geluid’ op de woensdagavond bevat ook weer de vaste pijlers van het programma. “Tom Oostra van het Kontakt zal ons weer wekelijks bij praten, maar ook de Oké Agenda en de meest gelezen artikelen van Mediaplein Altena.net zijn blijvers”, zo informeren de programmamakers. Ook komen er nieuwe items. “We hebben inderdaad wat nieuwe items, maar hoe die in elkaar zitten … Luister maar gewoon op de woensdagen!” lachen de programmamakers.

Pilot 
Het enthousiasme bij de twee programmamakers is onveranderd groot. Zo groot dat zij per direct gaan starten. Met de jaarlijkse ‘komkommertijd’ voor de deur. “Enthousiasme laat zich moelijk beteugelen. Nu we weer samen op de zender komen, nemen we de komkommertijd voor lief. Er is binnen Altena en de Bommelerwaard altijd wat te melden”, zo stellen beiden.

Woensdagavond 12 juni is de eerste aflevering van Oké Magazine weer te beluisteren vanaf 19.00 uur op Oké FM. “Vanaf aankomende woensdag draaien we onze eerste uitzendingen als pilot. In juli keren wij definitief wekelijks terug bij Oké FM.”

Oké FM is in de regio Altena te ontvangen op 106.4 en 105.3 FM en in de regio Bommelerwaard op 104.9 FM. Verder via de stream op www.okemedia.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg