AalburgAndelWijk en AalburgWoudrichem (regio)

Nederland-Kameroen inzet actie G-Team Sparta’30

0

AALBURG / ANDEL: Zaterdag (15-6) bruist het hart van Aalburg weer. De traditonele Jaarmarkt wordt dan bezocht door duizenden bezoekers aan meer dan 200 kramen en staanplaatsen. Allemaal gesitueerd rond het Marktplein in Wijk en Aalburg. Sfeer en gezelligheid ten top. Maar er is meer … Op een groot tv-scherm wordt, vanaf 15.00 uur op de Markt, ook de WK-wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Kameroen uitgezonden. Tegelijkertijd is er iets bijzonders met de voetbalpot…

De live-uitzending op het Marktplein is gekoppeld aan een goed doel. Mensen die de eindstand willen voorspellen kunnen dat voor 2 euro doen en maken daarmee kans om een Jakko Sport Erima-bal ter waarde van 100 euro. De opbrengst van alle voorspellingen gaat één op één naar het G-team van Sparta’30.

Radio
Jakko Sport, Mediaplein Altena.Net, radio Oké FM en Drukkerij Bouman slaan voor deze actie de handen in elkaar. Het idee hiervoor ontstond spontaan tijdens een uitzending van Oké Magazine afgelopen woensdag (12-6). Daar kreeg de Jaarmarkt een podium en live op de radio gingen betrokken partijen de uitdaging met elkaar aan.

Kansje wagen
Mensen die een kansje wilen wagen, betalen 2 euro per voorspelling / per ticket. Zij vullen hun verwachte eindstand in op een speciaal ticket dat verkrijgbaar is bij de stand van radio Oké FM die staat bij Zorgplein Maaswaarden. Ook kunnen kaartjes gekocht, ingevuld en ingeleverd worden bij de bar op het Marktplein. Tussen 09:00 en 15:00 uur kunnen mensen hun eindstand invullen. Om 17:00 uur word top het Marktplein uit de goede inzenders de winnaar getrokken. Deze krijgt de speciale  Erima-voetbal, die overigens op de Markt ook vooraf te bekijken is.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg