AalburgAltenaMeeuwen

Komt het Eurovisie Songfestival naar Meeuwen?

0

MEEUWEN – De provincie Brabant is een actie gestart om het Eurovisie Songfestival naar de provincie te halen. Brabander Frank Lammers heeft in een ludieke video uitgelegd waarom de internationale Eurovisie wereld niet langs het prachtige Brabant kan. In de video worden o.a. beelden uit het dorpje Meeuwen getoond.

“You already know Hilversum, Amsterdam en The Hague. Now it’s time to meet a new part of the Netherlands. Much more rural.”, zo stelt de acteur Lammers. In het filmpje zijn diverse mooie plaatsen uit de provincie Brabant te zien. In een van de eerste shots zien we de stralende Witte Molen uit Meeuwen staan.

In Meeuwen is men inmiddels wel gewend aan grote evenementen. Sinds enkele jaren komen al duizenden toeschouwers naar de SLF Streekdagen in Meeuwen. Maar of men in Meeuwen nu ook zit te wachten op het Eurovisie Songfestival…?

Bekijk hier de video van Omroep Brabant:

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg