AalburgWijk en Aalburg

Jaarmarkt Wijk en Aalburg

0
Jaarmarkt Wijk en Aalburg 2016

Nog even en de Jaarmarkt in Wijk en Aalburg gaat weer van start met dit jaar prachtige evenementen. Een traditie van vele jaren kan worden voortgezet. Dit jaar wordt de Jaarmarkt gehouden op 15 juni 2019.

Voor de warenmarkt hebben veel deelnemers zich aangemeld. Gezien de diversiteit van de deelnemers kunt u er van uit gaan dat er altijd wel iets bij zal zijn waar uw interesse naar uitgaat. Uiteraard zijn er ook genoeg kramen voor de inwendige mens. Bovendien kunt u natuurlijk terecht op het gezellige “horecaplein” waar DJ Corne (van CorneMusic) leuke muziek ten gehore zal brengen.

Op het “horecaplein” zullen er ook andere optredens en activiteiten plaatsvinden. Zo komt er een straatheater voor kinderen en heeft o.a. Brassband Oefening en Uitspanning haar deelname toegezegd. Ook zal de “traditionele” modeshow er weer gehouden worden.

Natuurlijk mag ook dit jaar de rommelmarkt niet ontbreken. Ieder jaar opnieuw veranderen veel goederen, tegen een kleine vergoeding, van eigenaar. Het blijft een gezellig gebeuren om, in de vele kramen, te zoeken of er iets is wat u kunt gebruiken. De rommelmarkt verandert dit jaar wel van locatie. We hebben besloten om deze markt te houden op het parkeerterrein van Maaswaarden. Deze locatie sluit wat beter aan bij de warenmarkt, waardoor het wellicht voor de deelnemers nog gezelliger wordt dan het al was.

Nieuw dit jaar is de 2e-hands boekenmarkt. Deze markt kunt u bezoeken bij de ingang van Zorgplein Maaswaarden. Dus als u van lezen houdt is het zeker de moeite waard om er even te gaan kijken.

De vele vrijwilligers doen in ieder geval hun uiterste best om er voor u een gezellige dag van te maken.

Activiteiten

  • 09.00 uur Start Rommelmarkt
  • 10.00 uur Start Jaarmarkt
  • 10.30 uur TokTukTuk voor kinderen t/m 8 jr.
  • 11.30 uur TokTukTuk voor kinderen t/m 8 jr.
  • 12.30 uur TokTukTuk voor kinderen t/m 8 jr.
  • 13.30 uur TokTukTuk voor kinderen t/m 8 jr.
  • 14.00 uur Modeshow
  • 15.00 uur Optreden O&U
  • 17.00 uur Sluiting Rommelmarkt
  • 18.00 uur Sluiting Warenmarkt

Foto: Archieffoto

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg