KerkdrielMaasdriel

Hennepdrogerij aangetroffen via melding Misdaad Anoniem in Kerkdriel

0
Stockfoto politie

Kerkdriel – De politie heeft vandaag in een chalet op camping Maaszicht in Kerkdriel een hennepdrogerij aangetroffen en geruimd. Een bewoonster en een 67-jarige man uit de gemeente Zaltbommel werden aangehouden.

In het chalet bevond zich een hennepdrogerij. De verdachten zijn door de politie meegenomen voor verder verhoor. Ook is er een flinke  hoeveelheid gedroogde hennep in beslag genomen.

Meld Misdaad Anoniem

De politie kwam de hennepdrogerij op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem waar direct actie op ondernomen is. Meld Misdaad Anoniem is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. ‘Ik ben blij dat de politie deze misstanden met kracht bestrijdt en ik moedig inwoners van onze gemeente aan om vermoedens van misstanden te melden’, aldus burgemeester van Kooten.

Omwonenden leveren op deze manier een bijdrage aan de veiligheid in de gemeente Maasdriel en ondermijning tegen te gaan. Meld Misdaad Anoniem is te bereiken via telefoonnummer 0800-7000 of neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Kerkdriel