AalburgMaasdrielWerkendam (regio)Woudrichem (regio)Zaltbommel (regio)

Helaas: De gemeente Altena heeft niet voor OKE FM gekozen.

0

Regio – Wij zijn teleurgesteld in het feit dat de gemeenteraad niet in staat is geweest om ons op de juiste waarde te schatten. Wij kunnen ons niet vinden in de argumentatie waarop de gemeente uiteindelijk een andere keuze heeft gemaakt.

Echter is onze hoop nog niet verloren. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat het Commissariaat voor de Media dit advies zal overwegen en hierin ook de toekomstplannen voor de streekomroep mee zal laten wegen in combinatie met onze achterban. Ook willen we graag langs deze weg onze achterban bedanken voor hun geweldige inzet. Honderden reacties op Facebook, de petitie die meer dan 1200 keer is ingevuld, de mensen die voor ons op de publieke tribune zaten: het laat zien hoe sterk onze omroep in de samenleving staat. Dat is uiteindelijk voor wie en waar we het voor doen! We betreuren het dan ook dat al die geluiden van steun niet zijn gehoord door de gemeenteraad. Echter zijn we er nog niet en wachten we nu in alle vertrouwen op het definitieve besluit vanuit het Commissariaat voor de Media. Wij zijn ervan overtuigd dat zij ons wel op de juiste waarde weten te schatten.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg