KerkdrielMaasdriel

Grote brandweeroefening in zorgcentrum de Leyenstein in Kerkdriel

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Kerkdriel – Op woensdagavond 5 juni is er door de brandweer een grote oefening gehouden in het zorgcentrum de Leyenstein in Kerkdriel.

Er zou een brand woeden op de 1ste etage, in een opslagruimte stond een scootmobiel fictief in brand. Bij de brand ontstond een hevige rookontwikkeling. De 1ste en 2de etage stonden vol met rook die werd gemaakt door speciale rookmachines.

De brandweer van Kerkdriel, Dreumel en de hoogwerker uit Waardenburg deden mee aan de oefening. Ook de BHV van het zorgcentrum deed mee. Na afloop werden alle positieve en negatieve punten besproken voor als er een echte brand woed in het zorgcentrum.

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Kerkdriel