AalburgAalstAlemAlmkerkAltenaAmmerzodenAndelBabyloniënbroekBommelerwaardBrakelBruchemDelwijnenDrongelenDussenEethenGamerenGenderenGiessenHankHedelHeerewaardenHoenzadrielHurwenenKerkdrielKerkwijkMaasdrielMeeuwenNederhemertNieuwaalNieuwendijkOKE MediaOudendijkPoederoijenRijswijkRossumSleeuwijkUitwijkUppelVeenVelddrielVideoreportagesWaardhuizenWellWellseindWerkendamWerkendam (regio)Wijk en AalburgWoudrichemWoudrichem (regio)ZaltbommelZaltbommel (regio)Zuilichem

Feestduo Kaaigezellig, Johan Vlemmix en het OKE Team presenteren OKE single!

0

REGIO – De vrijwilligers van OKE Media laten zich horen in de omroepdiscussie rond de gemeente Altena. In de gemeente Altena is er na de fusie van Aalburg, Werkendam en Woudrichem nog maar plaats voor 1 omroep. De discussie gaat er flink aan toe. Voor het team van OKE hoog tijd om zich te laten horen.

Feestduo Kaaigezellig en Johan Vlemmix hebben samen met het OKE team een single opgenomen om het team van OKE Media een hart onder de riem te steken. “Het is een typische OKE actie, een actie die hopelijk een positieve twist geeft aan deze omroepdiscussie.”, zo stelt Martijn de Fijter.

De single is inmiddels uitgebracht en o.a. op OKE FM te beluisteren. Ook is er een heuse videoclip opgenomen. Deze videoclip is vanavond ook namens het OKE team aangeboden en gepresenteerd aan de gemeenteraad. “We laten vanavond aan de gemeenteraad van Altena een echt OKE-geluid horen.”, zo stelt de Fijter vlak voor de Altena Tafels in het gemeentehuis van Altena.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg