MeeuwenOKE Media

EK goud voor Lorena Wiebes en zilver voor Marianne Vos

0

Marianne Vos heeft vandaag zilver gewonnen tijdens het Europees Kampioenschap op de weg dat in Minsk werd verreden. Het goud ging naar een andere Nederlandse Lorena Wiebes. Deze getalenteerde sprintster won in 2018 de allerlaatste 7-Dorpenomllop van Aalburg. Het brons ging naar Tatsiana Sharakova. Er reden heel lang drie renster op kop, maar onder impuls van de Nederlandse Rensters Anna van der Breggen, Chantal Blaak en Amy Pieters werd de koploopster in de laatste ronde ingelopen. In de sprint bergop maakte Wiebes en Vos het Nederlandse feestje compleet. Op de foto Lorena Wiebes bij haar overwinning vorig jaar in Wijk en Aalburg.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Meeuwen