AalburgAltenaWijk en Aalburg

De W.I.K. Afsluitdag

0

Volgende week zaterdag, ​22 juni​, is het zover: ​de W.I.K. afsluitingsdag! De afgelopen weken is er hard gewerkt om het programma in elkaar te zetten. Er worden diverse (buiten)spellen georganiseerd, workshops gegeven, er komt een hele gave stormbaan, een frietkar…en natuurlijk veel enthousiaste Wikkers. Meer dan 100 kinderen zijn er aangemeld!

Om deze dag in goede banen te leiden, zijn er gelukkig veel ouders die komen helpen als vrijwilliger. Super fijn! De organisatie is nog op zoek naar ​twee vrijwilligers​ die kunnen komen helpen bij de onderstaande onderdelen. Aanmelden kan via: amke@wikaalburg.nl

Er wordt nog hulp/toezicht voor:

  • Assisteren bij Freerun workshop van: 09.00 – 12.30 uur
  • Assisteren bij Airtrackbaan van: 12.45 – 16.00 uur

Dan de praktische informatie voor alle aangemelde Wikkers:

  • Plaats: MFC d’Alburcht
  • Aanwezig: 09.15 uur
  • Meenemen: Zaal sportschoenen, gymkleding, wandelschoenen, kleding voor buiten (dus bij regen ook een regenjas), handdoek.
  • Wat laat je thuis: Sieraden, horloges, telefoons (vanaf groep 6 is telefoon toegestaan).

Eindtijd
Om ​16.00 wordt de dag afgesloten.
Alle ouders worden uitgenodigd om bij de afsluiting aanwezig te zijn. De groepen 7, 8 & VO hebben de afgelopen weken hard getraind en laten graag hun demo zien! Ook worden de kunsten vertoond die zijn geleerd tijdens de workshops. De demo zal ongeveer een kwartiertje duren.

Foto: Teo Bruning

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg