AltenaAndelWoudrichem (regio)

Aelse Dag afgelast door weersomstandigheden

0

ANDEL – Het slechte weer heeft voor een behoorlijke teleurstelling gezorgd in Andel. Door de slechte weersomstandigheden heeft de organisatie van de Aelse Dag besloten om deze af te lassen.

De wind is erg krachtig en kan lokaal tot een windkracht 6 komen. De organisatie van de Aelse Dag heeft daarom besloten om de Aelse Dag dit jaar niet door te laten gaan. “Door de weersverwachting hebben we nu toch beslotende Aelse Dag niet door te laten gaan. Helaas, maar voor ieders veiligheid is dit op dit moment de beste beslissing.”, zo stelt de organisatie.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de organisatie van de Aelse Dag, de domper is dus ook groot. Gisteren deelde de organisatie nog foto’s van de opbouw van de festiviteiten. “Wij van de Aelsedag hebben deze beslissing genomen omdat het risico te groot is. De wind die er staat en naar verwachting ook toe kan gaan nemen hebben ons doen besluiten de Aelse Dag niet door te laten gaan, hoe jammer wij als vereniging dit vinden.”

Het blijft het gehele Pinksterweekend wat onstuimig. Morgen is het droog en is er ruimte voor de zon en kan er ‘s avonds een bui ontstaan. Maar maandag belooft opnieuw weer een natte dag te worden. De wind zal wel in sterkte afnemen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena