VeenVideoreportages

30 auto’s vertrekken uit Veen voor Kauwgombal1500 Rally 2019

0

VEEN – Het was een hoogst opmerkelijke groep van 30 auto’s die zaterdagmorgen vanuit Veen vertrokken voor een tocht van circa 4000 kilometer dwars door Europa. De meeste deelnemers komen uit Veen en Wijk en Aalburg

En wat deze rally zo speciaal maakt is dat de auto’s minimaal 200pk moeten hebben en minimaal 15 jaar oud moeten zijn. Dikke bakken dus. En daar waren de meest opmerkelijk auto’s bij zoals een oude ambulance, auto’s die als politieauto moesten doorgaan en zelfs een oude lijkwagen.
De organisatie heeft voor de rally een speciale app ontwikkeld waarin genavigeerd kan worden. Ook kunnen de deelnemers via de app hotels boeken, belangrijke locaties en tips vinden en een checklist vinden.

De stoet vertrok dus vanmorgen uit Veen en vervolgens gaan ze naarSt. Gallen – Zwitserland, Laives – Italië, Velenje – Slovenië, Zadar – Croatië, Makarska – Croatië, Zagreb – Croatië en Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk.
Bij de stop in Slovenië is er een feest georganiseerd en aan het eind in Oostenrijk is er een eindfeest. Het is de bedoeling dat de deelnemers onderweg een paar leuke en creatieve opdrachten te doen krijgen en vooral genieten van prachtige bergpassen, kustroutes, boswegen en de gezelligheid met elkaar. De onderstaande video is binnenkort ook te zien op OkéTV, via Ziggo, in Altena op kanaal 41 in de gemeente Altena en op kanaal 36 in de Bommelerwaard.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Veen