AalburgVeen

25 auto’s gaan heel Europa door met de Kauwgombal1500 Rally

0
Foto: Facebook Kauwgombal1500

Regio – Dit jaar wordt voor het eerst de kauwgombal1500 rally georganiseerd. 25 auto’s waarvan de meeste uit deze streek komen doen mee aan de rally.

Wat deze rally speciaal maakt is dat de auto’s minimaal 200pk moeten hebben en minimaal 15 jaar oud moeten zijn. Dikke bakken dus!…

De organisatie heeft voor de rally een speciale app ontwikkeld waarin genavigeerd kan worden. Ook kunnen de deelnemers via de app hotels boeken, belangrijke locaties en tips vinden en een checklist vinden.

De rally zal op zaterdag 22 juni vertrekken op het voetbalveld in Veen. De volgende plaatsen worden aangedaan: Veen, St. Gallen – Zwitserland, Laives – Italië, Velenje – Slovenië, Zadar – Croatië, Makarska – Croatië, Zagreb – Croatië en Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk.

Bij de stop in Slovenië is er een feest georganiseerd en aan het eind in Oostenrijk is er een eindfeest. Het is de bedoeling dat de deelnemers onderweg een paar leuke en creatieve opdrachten te doen krijgen en vooral genieten van prachtige bergpassen, kustroutes, boswegen en de gezelligheid met elkaar.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg