NieuwendijkWerkendam (regio)

XGP-avond met blue-grass, folk ,blues en Americana in Nieuwendijk

0
Foto ter illustratie

Nieuwendijk – Vrijdag 24 mei spelen Jack Munro & The Amazing Laserbeams in Xinix. Gooi een eetlepeltje blue-grass, wat country en een paar snufjes folk, blues en Americana bij elkaar en je hebt de geweldige crossover-stijl van Jick Munro & The Amazing Laserbeams te pakken!

Deze 7-mans band uit Limburg heeft inmiddels een hele goede live-reputatie opgebouwd met hun vocale harmonieën waarbij zij o.a. Pinkpop, De Zwarte Cross, de TT van Assen en diverse Bevrijdingsfestivals hebben plat gespeeld. Met kenmerkende instrumenten zoals de kazoo, mandoline, banjo en accordeon weten de heren van elk optreden een ‘handclappin, feetstompin’, houserockin’en bootyshakin’’-feestje te maken!

Na in 2016 hun debuut album ‘The Ark’ te hebben uitgebracht, verscheen een paar weken geleden hun EP ‘Rambin on’.

Meer info: www.xinix.nl en www.jickmunro.com

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Nieuwendijk