AalburgWijk en Aalburg

Wandelvierdaagse Wijk en Aalburg in de startblokken

0

Wijk en Aalburg – Van dinsdag  11 t/m vrijdag 14 juni organiseert W.S.V. Wandelvreugd de avondvierdaagse in Wijk en Aalburg. Vanaf 18.30 uur kunt u terecht op het parkeerterrein van Proeflokaal  de Dijk aan de Torenstraat te Wijk en Aalburg.

U kunt kiezen voor een klein rondje van tweeënhalf kilometer. Gaat u liever wat verder, er zijn ook routes van 5 en 10 kilometer uitgezet door de organisatie.

Voor maar €5 kunt u alle avonden meelopen en ontvangt u een leuke herinnering en elke avond een verrassing. Uiteraard zal deze avondvierdaagse weer worden afgesloten met een defilé bij het voormalige gemeentehuis van Aalburg. Het defilé zal o.a. worden afgenomen door Wethouder Tanis van de gemeente Altena en zal er weer veel muziek zijn om er een feestelijke afsluiting van te maken.

W.S.V. Wandelvreugd zal deze avonden weer worden bijgestaan door heel veel vrijwilligers en de mensen van het Rode Kruis

Ook aan de mensen die niet goed ter been zijn is gedacht. Maaswaarden en W.S.V. Wandelvreugd hebben ook weer een middag vierdaags in Wijk en Aalburg georganiseerd. Vier middagen worden speciale routes uitgezet door Wijk en Aalburg, geschikt voor rollator en rolstoel en dagelijks vanaf 14.00 uur.

Alle ouderen zijn welkom voor een klein bedrag kunt u vier dagen genieten en de dagen worden afgesloten met frieten.

Voor inschrijven kunt u contact opnemen met Maaswaarden locatie Wijkestein te Wijk en Aalburg telefoon  0416-698400.

 

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg