Altena

Unieke Mudrun door de weilanden en sloten van Altena

0

ALTENA – Op 1 Juni 2019 organiseert jongerencentrum ‘De Pomp’ (YFC Altena) de enige echte Mudrun van Altena. Een run van ruim 2 km met diverse obstakels, dwars door weilanden, sloten en over modderig terrein. Deze mudrun is georganiseerd door een enthousiaste groep medewerkers van ‘De Pomp’ met als doel om op een sportieve manier geld op te halen voor de uitbreiding en verbouwing van het christelijke jongerencentrum in Almkerk.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen met de mudrun. Het is aan de deelnemers zelf om te bepalen of ze het parcours per run één keer afleggen of zelfs meerdere keren. Om 11.00 uur, 13.30 en om 15.00 start er een run. De start en finish zijn op het terrein van René Schutte Hoveniersbedrijf, Broekgraaf 4 te Almkerk. Inmiddels zijn er nog maar een klein aantal startplaatsen beschikbaar voor mensen die eventueel zouden willen meedoen.

Daarnaast willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen/de gelegenheid bieden aanwezig te zijn en de renners aan te moedigen. Naast de Mudrun is op het terrein van alles te doen, ook voor kinderen en jongeren, denk hierbij aan een mini-modderbaan, springkussen en diverse sport en spelactiviteiten. Ook aan de inwendige mens is gedacht, zo is er o.a. een verkooppunt met terras waar bezoekers een hapje en een drankje kunnen nuttigen met vrij uitzicht op de baan. We sluiten de dag af met een BBQ waaraan iedereen kan deelnemen.

Meer informatie en inschrijven kan via: www.mudrunaltena.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena