Woudrichem

Spannende (Boeken) Quiz bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena

0

WOUDRICHEM – Op donderdagavond 13 juni organiseert de Bibliotheek CultuurPuntAltena een Spannende (Boeken) Quiz op De Werf in Woudrichem.

Van 1 tot en met 21 juni zijn de Spannende Boeken Weken. De Bibliotheek CultuurPuntAltena organiseert in deze periode de Spannende (Boeken) Quiz en een boekenverkoop.

Spannende (Boeken) Quiz
Tijdens deze quiz strijden teams tegen elkaar door het beantwoorden van vragen over boeken, film en muziek. Het team met de meeste punten gaat de boeken in als eerste winnaars van de Spannende (Boeken) Quiz van de Bibliotheek CultuurPuntAltena. Heb jij zin in een gezellige avond? Meld je dan aan met een team.

Meer informatie over de Spannende (Boeken) Quiz is te vinden op
bibliotheekaltena.nl/spannendequiz

Boekenverkoop
Je vakantie begint met boeken! Voor de Bibliotheek het moment om de ‘afgeschreven boeken’ en overtollige dvd’s te verkopen. De afgeschreven boeken zijn niet meer geschikt voor de Bibliotheek maar kunnen nog prima een ronde mee bij je thuis. Boeken en dvd’s worden verkocht voor €0,50 per stuk en worden contant afgerekend.
De verkoop is van 1 tot en met 21 juni op de vestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg en Woudrichem. Kijk voor je bezoek aan de boekenverkoop op de website voor de openingstijden van de vestiging van je keuze.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Woudrichem