WerkendamWerkendam (regio)

Sebastiaan Verschuren komt naar Werkendam

0

Werkendam –  Op donderdag 9 mei 2019 komt voormalig topzwemmer Sebastiaan Verschuren naar Werkendam om een clinic te verzorgen aan de leden van de Biesboschzwemmers. Vorig jaar bestond zwemvereniging De Biesboschzwemmers 50 jaar en als cadeau van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) kreeg men een clinic aangeboden.

 De clinic begint om 19.15 uur en in twee trainingen van een uur zullen de zwemmers dan les krijgen van Sebastiaan Verschuren. Sebastiaan wist in 2012 in London (GBR) tijdens de Olympische Spelen vijfde te worden op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag. Het verschil met het brons was slechts 0,08 seconden. In de jaren daarna wist hij nog tijdens de diverse internationale toernooien medailles te veroveren. In 2016 werd Sebastiaan verkozen tot Sportman van Amsterdam en kondigde hij zijn afscheid aan.

Voor leden van de Biesboschzwemmers is dit de vierde clinic. In 2013 hebben Nick Driebergen en Bas van Velthoven een clinic in Giessen verzorgt.  Tijdens de open dag op 2 januari 2015 van Zwembad AquaAltena heeft Marcel Wouda een clinic gegeven en de meest recente clinic was van Inge Dekker in Zwembad Werkina op 16 augustus 2017 in het kader van de actie ‘Zwem voor MIJ’.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam