HankVideoreportagesWerkendam (regio)

Scouting Altenadag in Hank

0

HANK –  op 25 mei 2019 hielden de drie scoutingverenigingen in Altena: Scouting Altenagroep te Sleeuwijk, Scouting Loevestein te Woudrichem en Scouting Hank te Hank, een gezamenlijke “Altenadag””.

Het feest voor de kinderen begon om 13.00 uur en was ingedeeld in drie leeftijdsgroepen. (bevers, welpen en scouts). Een bestuurslid nam onze komst serieus op en begeleide ons naar de verschillende onderdelen door een wirwar van struiken en bomen. Op een gegeven moment kwamen we bij kleinsten uit die op het punt stonden om met een boot van wal te gaan op zoek naar vogels en andere waterdieren.

Een prachtige ervaring voor de kinderen, want die genoten van wat ze allemaal zagen. Een andere groep was brood aan het bakken oven een houtvuur, terwijl de derde groep zich vermaakte met het klimmen en klauteren bij een opblaas hindernis. De dag werd om 16.00 uur afgesloten.

Een prachtige dag en wij geven de organisatie een dikke pluim wat het was werkelijk af.

We maakte een impressie van deze dag die u later ook kunt bekijken op OKÉTV kanaal 41 (Altena) en kanaal 36 (Bommelerwaard).

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Hank