AalburgSportWijk en Aalburg

Robin Vos Nederlands Kampioen tafeltennis bij de pupillen

0
Robin Vos op de eerste plaats

Wijk en Aalburg / Nijmegen – De 11-jarige Robin Vos uit Wijk en Aalburg is afgelopen zondag 12 mei Nederlands Kampioen tafeltennis geworden in zijn klasse ‘De pupillen’. Dat is een leeftijdsklasse waar kinderen tussen van 11 en 12 jaar in meedoen.

Er waren drie poules, twee poules van 4 kinderen en één poule van vijf. Robin zat in de poule van 5 kinderen. De poulewedstrijden heeft Robin goed doorstaan. De eerste wedstrijd eindigde in 3-1, de tweede in 3-1, de derde in 3-2 en de vierde en laatste poulewedstrijd won Robin ook met 3-1.

Robin kwam als nummer één uit zijn poule en stond daardoor in de halve finale. Deze wist Robin te winnen met 3-2. Uiteindelijk won Robin de finale met 3-1 en is daardoor de Nederlands Kampioen Pupillen.

Dubbel

Robin moest ook twee dubbelwedstrijden spelen. Dit houdt in dat er aan elke kant van de tafel twee spelers staan. In de halve finale dubbel wist Robin met zijn teammaat Chris Verwoert met 3-0 te winnen. De finale hebben de twee verloren met 3-1. Dat was toch goed genoeg voor de zilveren medaille.

Robin met zijn teammaat Chris op de tweede plaats

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg