Drongelen

Opstappen in Drongelen tijdens Aalburg Rond

0

DRONGELEN – Ook dit jaar organiseert Ondernemers vereniging Aalburg de fietstocht Aalburg Rond. De 35e editie vindt plaats op zaterdag 25 mei. De fietstocht is ongeveer 40 km lang en voert langs verschillende bedrijven van de voormalig gemeente Aalburg.

Dit jaar doet ook Administratiekantoor van Geloven in Drongelen mee. Naast een stempelpost kunt u hier ook opstappen om uw rondje Aalburg rond te gaan maken. Administratiekantoor van Geloven is gevestigd op de Kruisstraat 3 in Drongelen.

Het kantoor wordt gerund door Marlies van Geloven. Het kantoor is nu anderhalf jaar aanwezig in Drongelen maar bestaat al enkele jaren. Marlies is haar kantoor gestart in Tilburg en door een verhuizing van Marlies is het kantoor meeverhuisd naar Drongelen.

Naast het verzorgen van uw administratie en belastingaangifte voor bedrijven en particulieren kunt u hier terecht voor belastingadvies. Marlies is lid van het Register Belastingadviseurs en doet via deze vereniging dan ook constant opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Mocht u een (uitdagende) vraag hebben dan ziet zij die zaterdag met enthousiasme tegemoet.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Drongelen