Videoreportages

Opening Park Veldzicht trekt veel bezoekers

0

GENDEREN – Op zaterdag 11 mei werd Park Veldzicht opengesteld voor het publiek en waar een dikke duizend mensen op af kwamen. Zo’n twee en een half jaar geleden kreeg initiatiefnemer Tonny Bros de sleutel van het voormalige en verpauperde zwembad Veldzicht, om er een park van te maken. Na heel wat uren van vrijwilligers was het zaterdag dan zo ver: Park Veldzicht kon open voor het publiek. In een zonovergoten park kwamen heel wat mensen op de opening af. Een groot deel had er vroeger zijn zwemdiploma gehaald en anderen kwamen er toen om een heerlijk dagje uit te zijn met de kinderen. Maar na jaren van sluiting was het vandaag dan zover dat men kan genieten van een mooi park en waar van alles is te beleven. Maar ook om gewoon een kopje koffie te komen drinken en even heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur om zich heen. Wat er allemaal is te beleven? Ga gewoon een keer kijken wat al die vrijwilligers hebben waargemaakt. AltenaDigitaal / OKÉTV was vandaag aanwezig en maakte de volgende impressie. Deze video is later te zien op OKÉTV. Voor Altena is dat kanaal 41 van Ziggo en voor de Bommelerwaard kanaal 36

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten