AalburgMeeuwen

Meeuwense Adri burghout genomineerd voor de Gouden Wimpel

0
Illustratie van Burghout

Meeuwen – De Meeuwense schrijver en illustrator Adri Burghout is genomineerd voor de Gouden Wimpel van de KNRM

De Gouden Wimpel is een prijs die de KNRM elk jaar uitgeeft aan iemand die veel voor de KNRM heeft gedaan. Deze prijs gaat niet over het aantal mensen die iemand heeft gered maar om activiteiten die helpen de naamsbekendheid van de KNRM te vergroten of geld in te zamelen voor de KNRM.

Burghout is de uitdaging aangegaan een kinderboekenserie te gaan schrijven over de KNRM. Als succesvol kinderboekenschrijver kan Burghout met deze serie een grote bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van de KNRM onder de basisschooljeugd. De kinderboekenserie is echter niet het eerste dat Burghout voor de KNRM doet: eerder illustreerde hij de KNRM-jeugdboeken Redding op het Randje en Nood aan de Man en tevens kwamen er meerdere schilderijen van zijn hand die door de KNRM gebruikt zijn als kerstkaart

Enkele andere genomineerde zijn onder andere Herman den Blijker en de Wereldhavendagen in Rotterdam.

U kunt via deze link uw stem uitbrengen: knrm.nl

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg