HedelMaasdriel

Inval in bedrijfspand Hedel, 3 aanhoudingen

0
Foto: Politie Bommelerwaard

Hedel – dinsdagmiddag omstreeks 15:30 heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een bedrijfspand aan de Parallelweg in Hedel. Op basis van verkregen informatie hebben ze een inval gedaan in het pand.

In het pand werd een hennepknipperij aangetroffen. Ook troffen de politie er diverse attributen aan voor het oprichten van een hennepkwekerij. In het pand werden verder ook nog 5 gestolen motorscooters, 1 gestolen bromfiets en ruim 3 kilo hennep aangetroffen.

Er waren op het moment van de inval 3 personen aanwezig in het pand. Zij zijn allen aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man, een 57-jarige man en een 19-jarige vrouw. Allen afkomstig uit ‘s-Hertogenbosch.

Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Twee van de aangehouden personen hadden een contant geldbedrag bij zich, hierop is boetebeslag gelegd. Boetebeslag is een strafvorderlijk conservatoir beslag dat dient ter zekerheid voor verhaal voor een nog op te leggen geldboete.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Hedel