PoederoijenZaltbommel (regio)

Hatha Yogalessen in Poederoijen

0

Poederoijen – Fit en gezond blijven is van steeds meer belang. Yoga word daardoor ook steeds populairder als ontspanning.

Vanaf 10 mei kun je iedere vrijdag van 18:30 tot 19:30 uur ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen bij de Yogaclub in het dorpshuis in Poederoijen.  Yoga is jezelf ontdekken, grenzen verkennen en verleggen. Yoga heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en belangrijke organen in het lichaam en brengt je in balans. Door de combinatie van ademhaling, concentratie en de yoga-oefeningen krijg je kracht, energie en ontspanning waardoor je jezelf goed en soepel voelt. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen te doen.

De club heeft iedere week een andere les. Neem de tijd voor jezelf en ervaar wat Yoga voor jou kan doen. Iedere vrijdag (behalve de schoolvakanties) van 18:30 tot 19:30 uur is het dorpshuis in Poederoijen geopend voor de yoga.  De kosten bedragen € 6,00 per les.

Als u graag wilt deelnemen kunt u contact op nemen met Jacoline Rochat 0613-053190

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Poederoijen