Genderen

Genderen loopt warm voor tweede editie Ertepikkers Quiz

0

GENDEREN –  Over een maand is het weer zover, dan zal Genderen in het teken staan van de Ertepikkers Quiz. Na een zeer geslaagde eerste editie vorig jaar, is het enthousiasme in het dorp dit jaar zo mogelijk nog groter.

Het aantal ingeschreven teams heeft de verwachtingen van de organisatie ruimschoots overtroffen. Maar liefst 45 ploegen zullen een gooi doen naar de winst. Op vrijdag 21 juni is de eerste quiz-avond. Vanuit de door de teams gekozen thuis locaties zullen allerhande vragen en opdrachten gedaan moeten worden. Deze avond wordt feestelijk afgesloten in ‘t Dorpshuis.

Op donderdag 22 augustus komen alle teams samen tijdens de Zomerfeesten in de feesttent van Oranjevereniging Juliana. Tijdens deze finale-avond worden nog een aantal rondes gespeeld en aan het einde van de avond zal duidelijk worden wie naar huis gaat met de Ertepikkers Bokaal.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Genderen