Genderen

Gemeentedienst Gereformeerde kerk Genderen

0

GENDEREN – Op zondag 2 juni a.s. om 18.30 uur is er weer een gemeentedienst in de Gereformeerde kerk van Genderen. De heer Andries Knevel zal in deze dienst met ons nadenken over het thema: “De Kerk, halen of brengen” dit n.a.v.  Psalm 100 wat ook de schriftlezing is.

Praise-en begeleidingsband “Inspiration” is in deze dienst verantwoordelijk voor het muzikale gedeelte. Samen met en onder begeleiding van hen zullen wij vooral liederen uit de bundel Opwekking zingen.” Na deze dienst kan jij (kunt u) onder het genot van een kopje koffie, thee of fris elkaar ontmoeten.

We hopen met elkaar op een gezegende dienst dus nodig elkaar uit voor deze bijzondere dienst tot eer van onze God.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Genderen