Altena

Boekenverkoop bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena

0

ALTENA – Van 1 tot en met 21 juni verkoopt de Bibliotheek boeken die nog prima een ronde meekunnen. Ook dvd’s die ‘over’ zijn in de collectie worden aangeboden.

Je vakantie begint met boeken!
Ben je nog op zoek naar een goed boek voor op vakantie? Of zoek je juist dvd’s voor de kinderen om ze tijdens de reis bezig te houden. Kom dan van 1 tot en met 21 juni langs op de Bibliotheekvestigingen in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg of Woudrichem. In deze periode zijn ook de Spannende Boeken Weken.

Groot aanbod, kleine prijs
Een aantal van de boeken zijn verouderd of kunnen niet meer uitgeleend worden. Dit zijn vaak nog prima boeken om mee te nemen op vakantie of om gewoon lekker te lezen thuis. De dvd’s zijn niet versleten, maar alleen ‘teveel’ in de collectie. Het aanbod is ruim en de prijs is klein. Een boek of dvd kost maar €0,50, dat kun je alleen contant betalen.

Kom jij lekker snuffelen tijdens deze sale? Kijk dan eerst even op bibliotheekaltena.nl/boekenverkoop2019 welke dagen de vestiging van jouw keuze open is.

Spannende (Boeken) Quiz
In juni zijn de Spannende Boeken Weken en in dat thema organiseert de Bibliotheek op donderdagavond 13 juni de Spannende (Boeken) Quiz. Stel een team samen en meld je aan voor dit Biebevent! Meer informatie op bibliotheekaltena.nl/spannendequiz

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena