Wijk en Aalburg

Blije gezichten tijdens uitreiking nijntje Beweegdiploma’s

0

WIJK EN AALBURG – Bij Sportvereniging W.I.K. Wijk en Aalburg kunnen kinderen hun nijntje Beweegdiploma halen. Als kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, krijgen zij het nijntje Beweegdiploma. En dat bijzondere moment laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Glimlachend van oor tot oor Op zaterdag 25 mei was het zover. De gymzaal was versierd met nijntje slingers en ballonnen. De kinderen mochten zelf ook iets van nijntje meenemen naar de les. Nadat de kinderen onder grote belangstelling van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s de geleerde vaardigheden lieten zien, ontvingen zij het nijntje Beweegdiploma van juf Martine. De feestelijke les werd afgesloten met een nijntje dans.

Enthousiaste reacties van ouders Ouders van wie kinderen de beweeglessen hebben gevolgd, zijn erg enthousiast over de lessen. Volgens hen durft hun kind nu meer. Ouders vinden het nijntje Beweegdiploma een goede graadmeter voor de motorische ontwikkeling van hun kind. Bij sommige kinderen gaat het fietsen met sprongen vooruit. Bij andere kinderen is ook het zwemmen een stuk verbeterd : ‘Mijn zoon heeft leren duikelen bij het Beweegdiploma en durft nu ook te duiken in het zwembad. Super!’ Meer weten? Neem gerust contact op via ​communicatiepr@wikaalburg.nl​ / ​www.wikaalburg.nl​. De peuter- en kleutergymlessen worden op zaterdagochtend gegeven. Kom nog voor de zomer twee gratis proeflessen volgen om vervolgens na de zomervakantie te starten met het nijntje beweegdiploma.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten