GamerenZaltbommel (regio)

8ste Villa Pardoesdag in Gameren

0

Gameren – Op 29 juni 2019 zal er op sportpark Maartenshof in Gameren voor de 8ste keer een Villa Pardoesdag worden georganiseerd.

De Villa Pardoesdag bestaat uit een Wandeltocht met meerdere afstanden, een sponsorloop voor de kinderen, voetbal toernooi tegen onder andere FC de Rebellen. Ook is er een veiling met grote en kleine prijzen. Zo is er onder andere een parachute sprong of een weekend weg in een 5-sterren hotel te winnen.

Voor het eerst dit jaar is er op 15 juni een fietstocht van 100km. De route is van Gameren naar Villa Pardoes en weer terug naar Gameren.

Al 8 jaar is er een groot team met vrijwilligers in de weer om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Villa Pardoes huis in Kaatsheuvel. Het Villa Pardoes huis is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun gezin kunnen deze kinderen hier gratis van een week vakantie genieten.

Villa Pardoes is geheel afhankelijk van sponsoring, hoe meer geld er wordt opgehaald des te meer gezinnen geholpen kunnen worden.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Gameren